Monet yritykset käyttävät nykyään WordPress-blogialustaa joko pyörittämään yrityksen blogia tai – varsinkin pienempien yritysten tapauksessa – koko verkkosivustoa. Avoimen lähdekoodin WordPress on maailman suosituin blogialusta, mutta siitä on tullut myös erittäin monipuolinen, helppokäyttöinen ja suosittu julkaisujärjestelmä pienemmille, tyypillisesti <100 sivun sivustoille. Yksi WP:n vahvuuksista on lähes rajaton laajennettavuus lukemattomilla lisäosilla.
Liidit helposti WordPressistä Salesforceen
Myös CRM-talo Salesforce on havainnut tämän ja tarjoaakin WordPress-käyttäjille helppoa tapaa tuottaa liidejä WordPress-sivustolta suoraan Salesforceen. Salesforce on teettänyt Yoast.comilla WordPress-to-Lead for Salesforce -nimisen lisäosan, jota voi käyttää niin millä tahansa sisältösivulla tai blogiartikkelissa kuin myös ns. Vimpaimena eli Widgetinä (yleensä sivuston/blogin sivupalkissa). Käytännössä lisäosalla voit lisätä erittäin helposti WordPress-sivulle kontaktilomakkeen, johon täytetyt tiedot siirtyvät suoraan yrityksesi Salesforce-tietokantaan liidiksi.
Katso kuinka helposti se käy
Katso oheisesta videosta, kuinka lisäosa asennetaan ja kuinka sitä käytetään.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hnMzkxPUIyc]
Isot pojat ottavat WordPressin vakavasti
Voidaankin sanoa, että WordPress on harpannut taas yhden askeleen eteenpäin vakavasti otettavana yrityssivuston alustana. On mielestäni varsin merkityksellistä, että itse Salesforce on nähnyt hyödylliseksi tuoda WordPress-käyttäjille oman Salesforce-lisäosan. Ehkä maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonalla WordPress-blogilla ja -sivustolla on osansa asiaan.
Pekka Sahlsten
Latest posts by Pekka Sahlsten (see all)
- Onko 2014 asiakkaan vuosi? - 02.01.2014
- Asiakkuudenhallinta kuntoon: älä unohda asiakasta! - 05.10.2013
- CRM-hanke kannattaa ottaa vakavasti - 24.05.2013
- Luurikammo on tervettä - 14.04.2011
Eetu Karppanen
WordPress 3.0 version julkaisemisen jälkeen uskon tämänkaltaisen postauksen olevan uudelleen ajankohtainen sillä kyseinen versio tulee viemään WP:n yhä lähemmäs kunnioitettavaa CMS-järjestelmää.Erityisesti MU-lisäys tulee olemaan merkittävä ja käytännöllinen usealle WordPressin käyttäjälle.
Pekka Sahlsten
WP 3:sta odotellaan täälläkin vesi kielellä. (Beta-testaukseen ei oikein ole aikaa.) Multi-user-ominaisuus auttaa varmasti varsinkin monikielistä saittia/blogia pyörittävää yritystä.Sen verran olen WP:llä sivuja tuottanut, että kyllä mielestäni nykyinenkin versio hakkaa monet "julkaisujärjestemänä" myytävät tuotteet mennen tullen.